Grunden inom metal

Ordna en babyshower till din metal-älskande kompis!

En babyshower kan se väldigt olika ut beroende på vem som ordnar den och vem som är huvudpersonen. Eftersom de flesta väljer att utgå ifrån huvudpersonens intressen så är det inte så konstigt att vissa babyshowers har metaltema. I följande text hittar du tips på hur du fixar en riktig metal-babyshower.

Tips för att göra en babyshower mer personlig

Att arrangera en babyshower är fortfarande lite kontroversiellt och det finns en hel del material att förhålla sig till. Men, om du verkligen vill fixa en babyshower som din metalkompis skulle uppskatta ska du nog inte satsa på de klassiska mer puttinuttiga detaljerna. En babyshower behöver inte nödvändigtvis kretsa kring champange och cupcakes utan det är helt upp till den som arrangerar en babyshower hur hen tycker att den ska fungera.

Du skulle exempelvis kunna se till att hela babyshowern är inspirerad av ett metalband eller åtminstone har metal som tema i form av att alla bär metalkläder eller liknande. Ett annat exempel är att välja en specialdesignad blöjtårta istället för att fixa vilken blöjtårta som helst. Du skulle kunna byta ut alla volanger och sidenband mot andra former av sidenband eller helt enkelt skippa den delen. Det finns dessutom sajter på nätet där du kan designa dina egna engångstallrikar och ballonger.

Det finns en hel del tidningar och bloggar i USA med tips på var du hittar kalasprylar med metal tema. Om du är riktigt duktig och lite händig kan du tillverka prylarna du behöver helt själv. Exempelvis kan du använda dig av specialbeställda ballonger som nämnt ovan samt designa en egen bordsduk på samma tema. Se till att det bara spelas metal under hela babyshowern och att maten som serveras också passar in på samma tema.

Förvarna också de andra gästerna om babyshowerns tema. På det sättet kan de fixa presenter på temat. Kanske kan den blivande mamman få sitt barns första metalskiva eller bebiskläder med snygga metalinspirerade tryck på och/eller med mammans favoritband på. Det är verkligen bara fantasin som sätter gränserna i det här sammanhanget.

En annan rolig idé är att koppla alla eventuella lekar och tävlingar på babyshowern till metal, exempelvis gissa låtar utifrån ett intro, hitta på de bästa barnnamnen med inspiration från metalband och mycket annat roligt.

Eftersom varje enskild babyshower är unik och ska anpassas efter just den blivande mamman så är det helt upp till den blivande mamman/den som arrangerar babyshowern vilket tema allt ska ha. Dessutom är metal som genre känd för att provocera och sticka ut och bara det är nog för att gå emot strömmen om hur en babyshower ”ska” genomföras. Det finns inga rätt eller fel när det gäller hur du arrangerar en babyshower som är till för just dig eller dina kompisar.

ashe